Ons verhaal

Bright & Blue Legal is een jong, vernieuwend advocatenkantoor met de nodige ervaring op het gebied van arbeidsrecht, pensioenrecht, sociale zekerheid, zeden- en letselschade. Het kantoor breekt met de traditionele aanpak in de advocatuur en heeft een eigentijdse en praktische insteek. Geen ellenlange adviezen, maar een laagdrempelige en no-nonsense aanpak.

Naast het beoefenen van de advocatenpraktijk, adviseert Renée ook op het gebied van HRM en interim personeelsmanagement. Sinds 2019 kun je bij haar daarnaast terecht voor gecertificeerde intervisiebegeleiding.

Een allesomvattend advies is belangrijk, daarom werkt Bright & Blue Legal samen met een aantal specialisten op aanpalende gebieden. Bijvoorbeeld medische adviseurs, belastingspecialisten, financiële specialisten en technische pensioenspecialisten, maar uiteraard ook met advocaten werkzaam in het ondernemings- vennootschaps- en huurrecht. De continuïteit in ons kantoor en onze zaken vinden we belangrijk, daarom is er tevens, indien nodig, voorzien in waarneming door vaste ervaren professionals met een vergelijkbare aanpak.

Zowel werkgevers, spelers op de pensioenmarkt, ondernemingsraden, advocatenkantoren als particulieren zijn bij Bright & Blue Legal van harte welkom. Intervisiebegeleiding verzorgen wij in verschillende sectoren.

Het kantoor werkt op basis van een vooraf afgesproken uurtarief en ook een fixed fee of een abonnement is vaak mogelijk. Daarnaast werken wij voor minder vermogenden op basis van High Trust samen met de Raad voor de Rechtsbijstand. Dat betekent dat wij jouw zaak dan op toevoegingsbasis kunnen behandelen. Natuurlijk kan dat alleen als je ook voor een toevoeging in aanmerking komt. Klik hier voor de voorwaarden. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen. Kom je in aanmerking? Dan ben je voor onze werkzaamheden een eigen bijdrage verschuldigd. De hoogte van deze eigen bijdrage vind je hier.