Conflictsituatie in het arbeidsrecht? Wij helpen je navigeren

Voor werknemers

Werk, en daarmee arbeidsrecht, is voor (bijna) iedereen een belangrijk aspect van het dagelijks leven. Als je problemen hebt of dreigt te krijgen met je werkgever, dan kan dat een flinke impact op je hebben. Zowel fysiek als in financiële zin. Hoe groot die impact precies is, zie je vaak pas achteraf. Dat is jammer. Alle wetten en regels maken het er ook niet makkelijker op om door de bomen het bos te blijven zien. Bright & Blue Legal kan je daarin bijstaan.

Of het nu gaat om advies ter voorkoming van een geschil, het in kaart brengen van jouw rechten en plichten of bijstand bij een geschil, Bright & Blue Legal is er voor jou! Ook als je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand of als je verzekerd bent voor rechtsbijstand, kun je bij Bright & Blue Legal terecht.

Voor werkgevers

Jouw personeel is een belangrijke pijler van jouw bedrijf. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een (middel)groot MKB-bedrijf, je zult het Nederlandse arbeidsrecht waarschijnlijk zien als lastig, duur en vooral oneerlijk. De wet is helaas zoals hij is. Maar Bright & Blue Legal kan je wel helpen om orde op zaken te stellen. Als je zorgt dat je alle mogelijkheden optimaal benut en personeelsdossiers op orde hebt, heb je de grootste kans op een goede uitkomst. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Mocht je toch in een conflictsituatie terechtkomen met of rondom een van je medewerkers, dan helpt Bright & Blue Legal je. Wij navigeren je moeiteloos door de wirwar van wetgeving en regels. Samen op weg naar een oplossing die bij jullie past.