Problemen met je uitkering? Wij zijn er voor je.

Nederland heeft een groot sociaal vangnet. Deze sociale zekerheid is bedoeld voor mensen die blijvend of tijdelijk niet in hun eigen inkomen kunnen voorzien. Of voor mensen waarvan wij vinden dat ze dat niet meer hoeven. Zo zijn er uitkeringen bij werkloosheid, uitkeringen bij ziekte en bij invaliditeit. Maar ook de AOW-uitkering na pensionering behoort tot het sociale vangnet. Helaas ervaren veel mensen problemen met uitkeringen.

Als je even geen werk hebt, of je kunt niet werken, dan zit je vaak al in een lastige situatie. Je hebt veel aan je hoofd, veel onzekerheden en je zit vast met veel vragen. Als het dan ook nog niet helemaal goed gaat bij het aanvragen of toekennen van je uitkering, dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Problemen met uitkeringen vreten aan je. Wij vinden het belangrijk om jou te ontzorgen in jouw juridische strijd tegen de overheid. Zodat jij je kunt richten op dat wat echt belangrijk is: zorgen dat je weer werk vindt of zorgen dat je weer zo veel als mogelijk herstelt. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van werkloosheidszaken (WW en Wet werk en bijstand), arbeidsongeschiktheidszaken (WAO, WIA en Wajong) en pensioenzaken (AOW, Algemene Nabestaandenwet).

Ben je bang dat je door bezwaar of beroep (nog) minder uitkering krijgt? Dan kunnen we je geruststellen. Jouw uitkering mag door bezwaar of beroep niet lager worden vastgesteld dan daarvoor. Verlies je de zaak? Dan ben je buiten de kosten voor onze bijstand geen verdere proceskostenveroordeling verschuldigd. Zo weet je dus vooraf precies waar je aan toe bent.

De kosten van onze bijstand bestaan uit advocaatkosten (op basis van toevoeging, uurtarief of vaste prijs, afhankelijk van jouw situatie en onze afspraak), het griffierecht in beroep en hoger beroep.