ALS LEVEN OVERLEVEN WORDT

Slachtoffers van zedendelicten 

Als je slachtoffer wordt van een zedenmisdrijf beland je in een nachtmerrie. Waarschijnlijk worstel je met verdriet en pijn, misschien ook met angst of zelfs met schaamte of met onbegrip uit jouw omgeving. Er is jou een onbeschrijfelijk leed aangedaan. De impact die een zedenmisdrijf op jouw leven heeft, kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen wij je helpen om een (financiële) compensatie en genoegdoening te krijgen. Dat doen we door ons te voegen in het strafproces waarin de dader wordt berecht. Vanzelfsprekend doen we dat op een persoonlijke, laagdrempelige en vooral discrete manier. Vind je het lastig om de situatie telefonisch of tijdens een intake bespreekbaar te maken? Je mag ook altijd vrijblijvend een e-mail sturen aan sandra@brightandblue.nl. Onze bijstand kost jou verder niets. 

Letselschade 

Een ongeval kan je leven in één klap behoorlijk op z’n kop zetten. Zeker als je slachtoffer wordt van letselschade. Er komt veel op je af: je zit met vaak met een enorme onoverzichtelijke papierwinkel, je belandt in een medische molen en tot overmaat van ramp kun je (tijdelijk of blijvend) niet werken. Klinkt dat herkenbaar? Dan herken je waarschijnlijk ook het feit dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je staat vooral op standje overleven.  

Als iemand anders verantwoordelijk is voor hetgeen jou overkomen is, maar zeker ook vaak als dit niet het geval is, heb je recht op vergoeding van (een deel) van de schade die je geleden hebt en lijdt. We noemen dat letselschadevergoeding. Daarnaast heb je wellicht ook nog recht op smartengeld voor de niet-materiële schade die je lijdt en misschien nog gaat lijden. 

Binnen Bright & Blue Legal is Sandra als letselschade advocaat verbonden aan de specialisatieverenging voor Letselschadeadvocaten. Zij heeft er haar passie van gemaakt jou te ontzorgen. En dat kan meestal zelfs gratis.